Home         Home         Home         Home         Home         Home  Home      
             
           
             
     
   
Contactgegevens
Wedstrijdprogramma
Nieuwsarchief
Nieuwsbrieven
Wedstrijdprogramma
 
Wedstrijdprogramma
Wedstrijdprogramma
Vrijwilligerswerk
Wedstrijdprogramma
 
 
Nieuw: de SLTC Clubcard
 

Hij komt eraan! De enige echte SLTC ClubCard binnenkort bij jou in de bus! SLTC is bezig met een nieuw initiatief; de SLTC ClubCard. Een kaart voor SLTC leden, SLT liefhebbers en sponsoren die vele voordelen biedt.

Met de SLTC ClubCard kunnen leden en sponsoren op een gemakkelijke en aantrekkelijke manier SLTC ondersteunen maar ook zelf profiteren. De leden krijgen namelijk korting of profiteren van speciale ClubCard acties bij aangesloten winkels en bedrijven in de regio zoals Sporthuis Leo Reijnders, Dutch Floorstore, Cafetaria Klaas Vaak, Renaud Zonwering, Verschoor Reizen of De Lichtzaak. Maar ook bij meer dan 2.500 webshops zoals Zalando, Bol.com en Wehkamp. Met de korting die je als lid krijgt, draag je ook een steentje bij aan de vereniging; 50% van de verleende korting zal ten goede komen aan SLTC!

Hoe werkt het?
Je SLTC ClubCard kun je zien als een spaarkaart, hier kan tegoed op komen te staan. Op het moment dat je bij een van de deelnemende winkels of bedrijven je kaart laat zien, zal je korting op deze kaart worden gestort. Vervolgens kun je met deze kaart bij andere deelnemers betalen.

Onderstaand om het te verduidelijken
Je koopt bijvoorbeeld bij De Lichtzaak een lamp tegen een winkelprijs van 20 euro. De Lichtzaak geeft via de SLTC ClubCard een korting van 10% = 2,- euro.

Vervolgens gebeurt dit; 1,- euro zal op je kaart worden gezet en 1,- euro gaat naar SLTC. Als je daarna bij bijvoorbeeld Cafetaria Klaas Vaak komt kun je met je SLTC ClubCard betalen, aangezien er dan inmiddels tegoed op staat! Ook de SLTC zal dit seizoen een terminal in het clubgebouw hebben staan, zodat met de clubcard betalingen kunnen worden verricht. SLTC doet met de ClubCard iets terug voor haar leden en de sponsoren uit de regio, terwijl tegelijkertijd de club financieel extra ondersteund wordt. Sparen, profiteren van voordeel en een bijdrage aan de vereniging leveren was nog nooit zo simpel!

Deelnemende winkels en bedrijven
Leuk om te weten: je kunt SLTC ClubCard niet alleen gebruiken bij winkels en bedrijven in Sliedrecht en omgeving maar ook in andere plaatsen in Nederland en bij 2500 online winkels. Op onze speciaal ingerichte ClubCard website kun je straks meer informatie over de SLTC ClubCard en de deelnemende partijen vinden. Deze partijen bepalen uiteraard zelf hun (tijdelijke) acties die ze de leden kunnen aanbieden, kijk daarom met regelmaat op website of er weer nieuwe acties zijn.

Stand van zaken
Momenteel zijn we druk bezig de laatste hand te leggen aan de SLTC ClubCard. De SLTC  ClubCard valt in de komende weken gepersonaliseerd bij jou in de bus en dan kun je meteen profiteren van de voordelen.

Heb je vragen mail naar sltc@clubliefde.nl

     
             
     
     
             
             
             
             
     
 < Over de vereniging  < Evenementen  < Evenementen  < Bedrijven  < Adres en parkeren 
< Bestuur en commissies  < Competitie  < Competitie  < Club van 50  < Lid worden en opzeggen   
< Contributie   < Toernooien  < Toernooien     
< Beleidsplan   < Tennislessen < Tennislessen    
         
         
 © Sliedrechtse Lawn Tennis Club (SLTC) sinds 1911  |  Webdesign: Devaca - Creative Support