Home         Home         Home         Home         Home         Home  Home      
             
           
             
     
   
Contactgegevens
Wedstrijdprogramma
Nieuwsarchief
Nieuwsbrieven
Wedstrijdprogramma
 
Wedstrijdprogramma
Wedstrijdprogramma
Vrijwilligerswerk
Wedstrijdprogramma
 
 
Koningsspelen basisscholen bij de SLTC
 

Op vrijdag 25 april was het dan zover! Op de 1ste Koningsdag voor scholieren werd het tennispark De Lockhorst overspoeld met een bruisende, feestelijk zee van in oranje gestoken leerlingen uit de bovenbouw van de basisscholen De Wilgen en de Roald Dahl.   

Op het tennispark werden de leerlingen ontvangen door de jeugdcommissie van de SLTC en stonden daar maar liefst 6 trainers van tennisschool V&P klaar om onder leiding van tennisopperhoofd Bastiaan de feestende leerlingen de basisslagen van het tennis te leren. Het werd een fantastische dag en natuurlijk het weer was super, vet, cool, mooi!

FOTO'S VAN DE DAG NA DE KLIK

De dag begon vroeg. Onder een strakblauwe lucht arriveerden de leerlingen van groep 8 van De Wilgen in prachtige tenues bij ons tennispark. Een leuk gezicht die schier eindeloze rij van fietsende Oranjeklanten. In de loop van de dag hadden de basisscholen de gehele bovenbouw op ons afgestuurd. Mijn hemel, dat hebben we geweten. Het werd één groot Oranjefeest met bijna 200 leerlingen!

Op een goed moment waren alle 8 tennisbanen in gebruik. Op de ene baan werd met racket en tennisbal gevangenisje gespeeld en bij de buren werd ijverig geoefend op de forehand en backhand slagen. En op weer een andere baan de ‘smash’. Wist u dat de trainers ‘klaverjas’ kaarten gebruiken bij de kleinsten. Het is fascinerend en leuk te zien hoe de trainers uiterst gemotiveerd les staan te geven en het is heerlijk om te ervaren hoe ze de kinderen van alle leeftijden in een schijnbaar complete chaos iets kunnen bijbrengen.

Met duizend maal dank aan de dames van de jeugdcommissie die 200 milieuvriendelijke papieren informatie zakken hebben gevuld en uitgereikt. Alle ranja die werd geschonken en chipjes die werden uitgedeeld. Zelfs op het fietsenparkeerplein werd nog een ‘vergeten’ glaasje ranja uitgedeeld. Waar maak je zoiets nu nog mee!? 

Er is die hele dag geen wanklank gevallen of het moet die ene ‘smash’ zijn geweest die per ongeluk in de buik van een jongetje kwam. Oh, dat deed pijn!       

     
             
     
     
             
             
             
             
     
 < Over de vereniging  < Evenementen  < Evenementen  < Bedrijven  < Adres en parkeren 
< Bestuur en commissies  < Competitie  < Competitie  < Club van 50  < Lid worden en opzeggen   
< Contributie   < Toernooien  < Toernooien     
< Beleidsplan   < Tennislessen < Tennislessen    
         
         
 © Sliedrechtse Lawn Tennis Club (SLTC) sinds 1911  |  Webdesign: Devaca - Creative Support