Home         Home         Home         Home         Home         Home  Home      
             
           
             
     
   
Contactgegevens
Wedstrijdprogramma
Nieuwsarchief
Nieuwsbrieven
Wedstrijdprogramma
 
Wedstrijdprogramma
Wedstrijdprogramma
Vrijwilligerswerk
Wedstrijdprogramma
 
 
Vereniging GOED en Rotary Sliedrecht tennistoernooi
 

Op donderdag 10 juli werd er een groots evenement georganiseerd door vereniging GOED in samenwerking met SLTC  in het kader van het ondersteunen van 2 goede doelen.

De opbrengst van dit toernooi gaat deels naar een nieuwe tennisbaan voor de jeugd van SLTC en het ander deel van de opbrengst gaat naar stichting JA die ondersteunt dat kinderen waarvan de ouders het zich niet kunnen veroorloven deelnemen aan het verenigingsleven.

De inloop was vanaf 15:00 en waarbij er 48 tennissers waren aangemeld die mee deden met het toernooi en 10 deelnemers die zich ingeschreven hadden voor een clinic dat georganiseerd werd door tennisschool V&P. Na een welkomswoord van Arnold en Bastiaan starten de activiteiten om 16:15, waarbij er op 6 gravelbanen werd gespeeld om de beker ‘beste vrouw’ en ‘beste man’ van dit toernooi.

Per dubbelpartij werden de gamestanden doorgegeven aan de wedstrijdleiding en kon ieder 3 maal spelen om de hoogste games op zijn of haar naam te zetten. Uiteindelijk ging de laatste partij om 18:45 de baan op om na een half uur de balans op te maken. De clinic was een groot succes door de spelvorm waarvoor gekozen werd. Met veel muziek en 4 tennisleraren werd een ieder aangejaagd om fanatiek mee te doen, zelfs de spelers van het toernooi namen de moeite in het rust half uur mee te doen, een geweldig succes. Om 18:00 werden de eerste hapjes op de BBQ gelegd en werd het buffet geopend die geheel verzorgd werd door Dennis Speksnijder, eigenaar van de lokale bar Candle Light.

Rond 20:00 was de prijsuitreiking van het toernooi en werden de bekers uitgereikt door Gert Jan van Ravenswaaij. De beste heer was Robbert Zwaan die met 23 games de hoogste score had. Bij de dames kwam Lonneke van de Knaap als beste uit de bus met 19 games.

Aansluitend werden de bedragen bekend gemaakt door Gert Jan van vereniging GOED en werden de cheques overhandigd aan Lucien Spek van SLTC en Martin Boevee van stichting JA. De SLTC ontving een cheque twv € 2.000,= en de Stichting JA mocht zich verheugen in maar liefst 22 kinderen die middels donaties lid kunnen worden van de SLTC. Lucien nam vervolgens het woord en bedankte een ieder die dit mogelijk had gemaakt en gaf aan blij verrast te zijn met deze bijdrage aan de ruim 100 jaar oude club die uiteindelijk bezig is met een vernieuwingstrategie en waarbij elk initiatief welkom is. Martin gaf een indrukwekkende speech waarbij hij de doelstelling van stichting JA toelichtte en waarbij er spontaan nog een aantal bedrijven  een extra bijdrage doneerden aan deze stichting.

Na het formele deel werd het volume van de muziek omhoog gedraaid als startschot voor de after party die tot in de kleine uurtjes duurde. Een geweldige dag met leuke mensen, mooi weer, goed georganiseerd toernooi en clinic en een intiem sfeer waarbij we ook nog kinderen gelukkig hebben gemaakt.

Ik zou zeggen…..tot volgend jaar. 

     
             
     
     
             
             
             
             
     
 < Over de vereniging  < Evenementen  < Evenementen  < Bedrijven  < Adres en parkeren 
< Bestuur en commissies  < Competitie  < Competitie  < Club van 50  < Lid worden en opzeggen   
< Contributie   < Toernooien  < Toernooien     
< Beleidsplan   < Tennislessen < Tennislessen    
         
         
 © Sliedrechtse Lawn Tennis Club (SLTC) sinds 1911  |  Webdesign: Devaca - Creative Support