Home         Home         Home         Home         Home         Home  Home      
             
           
             
     
   
Contactgegevens
Wedstrijdprogramma
Nieuwsarchief
Nieuwsbrieven
Wedstrijdprogramma
 
Wedstrijdprogramma
Wedstrijdprogramma
Vrijwilligerswerk
Wedstrijdprogramma
 
 

SLTC en SSB opteren voor verhuizing tennis naar Benedenveer

 

De Sliedrechtse Tennisvereniging SLTC is reeds langere tijd met de gemeente Sliedrecht in gesprek. Als de besprekingen slagen, gaat een lang gekoesterde wens in vervulling, betekent dit een impuls voor de tennissport en kan gestart worden met de bouw van een nieuw tennispark voor de oudste vereniging van Sliedrecht.

Sinds een aantal weken is bij deze gesprekken ook de Stichting Sportaccommodatie Benedenveer (SSB) aangeschoven. Zowel SLTC als SSB hebben beiden een gezamenlijk belang in een verhuizing van de tennisvereniging naar de locatie Benedenveer.

De tennisvereniging zou een extra toevoeging kunnen zijn aan het multifunctionele karakter van het door SSB nieuw te bouwen sportcentrum op de locatie Benedenveer. Het biedt voor SLTC  dé mogelijkheid om een meer dynamisch concept aan tennis te kunnen bieden, met een vraaggericht karakter. Op een nieuw complex kan de tennisclub een frisse nieuwe start maken afgestemd op de hedendaagse behoeften. Hierbij valt te denken aan een gewijzigd abonnementsysteem en/of een combinatie met een sport in opkomst zoals “Padel”.

Voor de SSB zal een samenwerking met de tennis een extra bijdrage kunnen betekenen in de exploitatie van de nieuw te bouwen sportaccommodatie door een betere  bezettingsgraad.

De gemeente, SSB en SLTC zijn nog in onderhandeling over de details van de samenwerking en kijken momenteel naar de meest geschikte mogelijkheden om voor sportend Sliedrecht een kwalitatief goed sportaanbod beschikbaar te kunnen stellen.
De verwachting is dat er eind deze maand een concreet plan beschikbaar is,  waar alle partijen gevraagd wordt aan mee te werken.

     
             
     
     
             
             
             
             
     
 < Over de vereniging  < Evenementen  < Evenementen  < Bedrijven  < Adres en parkeren 
< Bestuur en commissies  < Competitie  < Competitie  < Club van 50  < Lid worden en opzeggen   
< Contributie   < Toernooien  < Toernooien     
< Beleidsplan   < Tennislessen < Tennislessen    
         
         
 © Sliedrechtse Lawn Tennis Club (SLTC) sinds 1911  |  Webdesign: Devaca - Creative Support