Home         Home         Home         Home         Home         Home  Home      
             
           
             
     
   
Contactgegevens
Wedstrijdprogramma
Nieuwsarchief
Nieuwsbrieven
Wedstrijdprogramma
 
Wedstrijdprogramma
Wedstrijdprogramma
Vrijwilligerswerk
Wedstrijdprogramma
 
 

Geslaagd tennistoernooi Vereniging GOED

 

Op 2 juni vond een mooi evenement plaats op het tennispark van SLTC. Een tennistoernooi en clinic georganiseerd door vereniging GOED in samenwerking met SLTC. Het evenement stond in het teken van de spierziekte ALS.Er werd in totaal € 3000,- opgehaald, een superprestatie!

Er kwamen 110 bezoekers op ons sportcomplex die vanaf 16:30 uur tot in de kleine uurtjes bij ons te gast waren. Om 1 uur 's nachts sloten onze deuren en was de tap gesloten. Er waren 32 deelnemers aan het tennistoernooi dat om 17:45 begon na een welkomstwoord van de voorzitter van GOED en de vertegenwoordigster van ALS. Alle deelnemers speelden 3 partijen van een half uur.  Om 21:30 uur werd er nog een damessingle en herensingle finale gespeeld waarna uiteindelijk om 22.00 uur de prijsuitreiking volgde en het eindbedrag bekend werd gemaakt. Johan Zuur van ALS ontving uit handen van Rianne Romijn van vereniging GOED de cheque.

Tijdens het toernooi konden de niet-tennissers op baan 7 de clinic volgen van tennisschool Bas-ta. Hier werd veelvuldig gebruik van gemaakt. Een DJ verzorgde op het terras de muziek tijdens het evenement. Op het eind werd de volumeknop wat harder gezet en werden de glazen goed gevuld. De totale omzet van de bar wordt nog nagerekend en van elke 2 euro ontvangt de SLTC 1,75 euro voor het ter beschikking stellen van de banen en accommodatie.

Een TOP avond met mooi weer en tevreden mensen.


     
             
     
     
             
             
             
             
     
 < Over de vereniging  < Evenementen  < Evenementen  < Bedrijven  < Adres en parkeren 
< Bestuur en commissies  < Competitie  < Competitie  < Club van 50  < Lid worden en opzeggen   
< Contributie   < Toernooien  < Toernooien     
< Beleidsplan   < Tennislessen < Tennislessen    
         
         
 © Sliedrechtse Lawn Tennis Club (SLTC) sinds 1911  |  Webdesign: Devaca - Creative Support