Home         Home         Home         Home         Home         Home  Home      
             
           
             
     
   
Contactgegevens
Wedstrijdprogramma
Nieuwsarchief
Nieuwsbrieven
Wedstrijdprogramma
 
Wedstrijdprogramma
Wedstrijdprogramma
Vrijwilligerswerk
Wedstrijdprogramma
 
 
Barcommissie
 

De bar in onze kantine wordt gerund door onze eigen leden. Aan het begin van het seizoen geeft ieder seniorlid (tot en met 75 jaar) via www.afhangbord.nl aan op welke dagen hij/zij bardienst wil draaien. Voor 2014 is er voor gekozen om alleen bardiensten in te plannen op dagen dat er competities en evenementen.

Hoe werkt het aanmelden?
Je kunt inloggen met je KNLTB nummer of emailadres. Als je vervolgens naar bardiensten gaat, zie je de openstaande diensten. Dan naar de gewenste datum en dan op de button inschrijven. De inschrijving voor de bardiensten sluit op 29 maart. Heb je dan nog niet ingeschreven, dan word je automatisch ingedeeld en kun je dus geen voorkeur meer opgeven. Lukt het niet om in te loggen stuur dan een mail naar Evelyn van den Haak: egm@kpnmail.nl.

Bardiensten
Vanaf begin april is iedereen ingedeeld in het barschema, op www.afhangbord en het overzicht op het prikbord in de kantine is te zien wanneer je bardienst hebt. Ook krijgt iedereen 2 x een herinneringsmail een week voor de bardienst. Als je onverwachts verhinderd bent, moet je zelf voor vervanging zorgen. De ledenlijst kun je vinden op www.afhangbord.nl en in de kantine. Graag de wijziging doorgeven aan egm@kpnmail.nl.

Let op: Omdat we alleen nog maar bij activiteiten en competitie bardiensten draaien is van groot belang dat de bardienst ook daadwerkelijk aanwezig is. Als je je bardienst niet vervult zonder iets te hebben geregeld, benadeel je de andere leden en moeten we helaas een boete geven van € 50,00.

Op de dagen dat er geen bardienst is, wordt van de leden verwacht dat zij onderling regelen wie de sleutel op gaat halen en terug gaat brengen.

Sleutel
In de brief (als bijlage bij de contributiefactuur) heeft u kunnen lezen dat er besloten is alleen bardiensten in te delen bij alle competities en evenementen. Dus m.n. op de doordeweekse avonden kan het zijn dat er niet altijd iemand aanwezig is, die een sleutel heeft. (m.n. voor de verlichting) Haal evt. de sleutel zelf op en overleg onderling wie de sleutel weer terug brengt op de gebruikelijke locatie. Er wordt gewerkt aan een systeem waarmee men toegang tot het clubgebouw kan krijgen door middel van de KNLTB-pasjes. Verwachting is dat dit nog een tweetal maanden zal duren. Tot aan die tijd sleutel ophalen op het gebruikelijke punt.

KNLTB-pasjes
De leden die afgelopen zaterdag niet in de gelegenheid waren om hun pasje op te halen; deze liggen klaar
in het clubgebouw achter de bar.

Alcoholbeleid
Jeugdleden verrichten geen bardiensten en mogen niet achter de bar aanwezig zijn. Het is niet toegestaan alcohol te schenken aan jongeren onder 18 jaar. Als je bardienst hebt en iemand bestelt alcohol en je twijfelt of hij/zij 18 jaar of ouder is, vraag dan naar een legitimatiebewijs.

In de drank- en horecaverordening van de gemeente Sliedrecht zijn de schenktijden van alcohol als volgt bepaald: niet vóór 13.00 uur en tot in ieder geval 23.00 uur óf een uur na beëindiging van de sportactiviteiten.

Miranda, Evelyn, Jeannette, Hanneke, Sylvia, Yvonne, Jolanda

     
             
     
     
             
             
             
             
     
 < Over de vereniging  < Evenementen  < Evenementen  < Bedrijven  < Adres en parkeren 
< Bestuur en commissies  < Competitie  < Competitie  < Club van 50  < Lid worden en opzeggen   
< Contributie   < Toernooien  < Toernooien     
< Beleidsplan   < Tennislessen < Tennislessen    
         
         
 © Sliedrechtse Lawn Tennis Club (SLTC) sinds 1911  |  Webdesign: Devaca - Creative Support